Fänkålssoppa med ädelost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gräslök finhackad

2.0 

msk

Rågbröd

4.0 

skivor

Skinka mager rökt

4.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fänkålssoppa med ädelost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 353

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1412 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 2%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 519 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gräslök finhackad 2.0 msk 0%

Rågbröd 4.0 skivor 35%

Skinka mager rökt 4.0 skivor 3%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Fräs löken mjuk i oljan.
  2. Lägg ner fänkål och potatis och späd med buljongen. Låt koka tills allt är mjukt ca 15 min.
  3. Tillsätt osten, mixa soppan och strö gräslök över.
  4. Servera med rågbröd med skinka.

Kockens kommentar

Recept från MåBra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem