Mustig tomatsoppa med fetaröra
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Fetaost

4.0 

skivor

Kvarg 1% fett

2.0 

dl

Grovt bröd

120.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Mustig tomatsoppa med fetaröra

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 67

Kcal / portion: 398

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1592 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 2%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 593 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Fetaost 4.0 skivor 11%

Kvarg 1% fett 2.0 dl 9%

Grovt bröd 120.0 gram 19%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Skala och hacka löken. Fräs den i olja i en kastrull.
  2. Tillsätt körsbärstomater med spad, vatten, buljongtärning, linser, spiskummin och sweet chilisås. Låt soppan koka i 2 min.
  3. Mosa fetaosten och blanda den med kesella lätt. Gott i soppan eller på brödet.

Kockens kommentar

Recept från MåBra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem