Potatis- och sockerärtssoppa med fetaost
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Valnötskärnor

8.0 

styck

Honung flytande

2.0 

tsk

Rågbröd

4.0 

skivor

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Potatis- och sockerärtssoppa med fetaost

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 62

Kcal / portion: 348

GBR (GI) / port: 3

Recept: 1391 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 2%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 557 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Valnötskärnor 8.0 styck 11%

Honung flytande 2.0 tsk 3%

Rågbröd 4.0 skivor 36%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Skala och skiva potatisen. Ansa och strimla purjolöken. Hetta upp oljan.
  2. Fräs löken mjuk och blank. Tillsätt potatisen och fräs ytterligare en stund.
  3. illsätt vatten och buljongtärning. Sjud soppan i ca 8 min.
  4. Klipp sockerärterna mitt itu och lägg i soppan tillsammans med persilja. Koka upp.
  5. Smaka av med salt och peppar.
  6. Blanda mosad fetaost med valnötter och honung. Klicka på soppan och servera tillsammans med bröd.

Kockens kommentar

Recept från MåBra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem