Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Surdegsbröd

4.0 

skivor

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Majonnäs fettfri, färdig

2.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Saffransdoftande fisk- och skaldjurssoppa

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 51

Kcal / portion: 482

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1927 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 1%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 944 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Surdegsbröd 4.0 skivor 27%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

Majonnäs fettfri, färdig 2.0 msk 1%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Fräs grönsakerna och vitlöken i olja tills de mjuknat något.
  2. Tillsätt stött saffran, buljong och vin. Koka ca 5 min.
  3. Tillsätt fisken (torsk, gös, kolja, rödspätta) i bitar och låt sjuda ca 5 min.
  4. Blanda ner tomater och skaldjur och hetta upp utan att det får koka igen. Smaka av.
  5. Servera med en skiva rostat bröd, ev glutenfritt eller 6 crostini per person med lite aioli.
  6. Aiolio: krossa vitlöken och blanda med majonnäsen.

Kockens kommentar

Vacker och god soppa till vardags eller fest! Recept från MåBra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem