Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 410

GBR (GI) / port: 2
Recept: 1640 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 2%
Kolhydrater: 6%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Bladpersilja 2.0 knippen 1%
Surdegsbröd 200.0 gram 32%
Matlagningsyoghurt 6.0 msk 6%
...
![]()
Skapat av
sofiemariastenberg
Tillagning
- Fräs morot, fänkål, purjolök och vitlök i olja.
- Rör ner tomatpuré och timjan.
- Späd med vin och vatten, smula ner buljongtärningen. Koka cirka 10 min.
- Tillsätt tomater, tonfisk, oliver och kapris. Hetta upp och blanda sist ner räkor och persilja.