
Ruccolasoppa med ägg och chorizo
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1793 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 9%
Kolhydrater: 2%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Crème fraiche lätt 2.0 dl 18%
Chorizokorv svensk 200.0 gram 51%
Ägg 4.0 styck 14%
...
![]()
Skapat av
sofiemariastenberg
Tillagning
- Fräs purjo, vitlök och rucola i olja ett par min.
- Tillsätt vatten och buljongtärning och koka upp.
- Blanda ner fraiche och mixa soppan slät.
- Stek korven varm i torr släpplättpanna och lägg ner i soppan tillsammans med äggen.