Ruccolasoppa med ägg och chorizo
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Crème fraiche lätt

2.0 

dl

Chorizokorv svensk

200.0 

gram

Ägg

4.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ruccolasoppa med ägg och chorizo

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 108

Kcal / portion: 448

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1793 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 413 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Crème fraiche lätt 2.0 dl 18%

Chorizokorv svensk 200.0 gram 51%

Ägg 4.0 styck 14%

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Fräs purjo, vitlök och rucola i olja ett par min.
  2. Tillsätt vatten och buljongtärning och koka upp.
  3. Blanda ner fraiche och mixa soppan slät.
  4. Stek korven varm i torr släpplättpanna och lägg ner i soppan tillsammans med äggen.

Kockens kommentar

Smakrik soppa med klassiska spenatsoppstillbehör! Recept från MåBra.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem