Kesobröd
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 8

 

Kockskolan:

 

Om bakpulverbröd >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kesobröd

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 243

Kcal / portion: 70

GBR (GI) / port: 0

Recept: 556 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 16%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 13%

Portionsvikt: 29 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om bakpulverbröd > Äts ej

...

Skapat av
sofiemariastenberg

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Det går bra att bara vispa ihop men då kommer kesokornen med.
  3. Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. Jag delar min i fyra delar (20 x 20 cm).
  4. Strö eventuellt vallmofrön på.
  5. Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
  6. Skär sedan i bitar.
    Rosta gärna!!

Kockens kommentar

Gott att rosta! Recept från bloggen 56kilo.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem