Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 243

Kcal / portion: 70

GBR (GI) / port: 0
Recept: 556 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 16%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 13%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Blanda de torra ingredienserna först, mixa sedan ägg och keso med stavmixer. Det går bra att bara vispa ihop men då kommer kesokornen med.
- Platta sedan ut degen på bakpappersklädd plåt med fuktad hand till en sconesliknande platta, beroende på hur många bitar du vill ha ut. Jag delar min i fyra delar (20 x 20 cm).
- Strö eventuellt vallmofrön på.
- Grädda i mitten av ugnen i ca 10 minuter.
- Skär sedan i bitar.
Rosta gärna!!