Lammracks provencale med sparris och potatissallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Kockskolan:

 

Om provencale ¤

 

 

Så lagas lammracks >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lammracks provencale med sparris och potatissallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 93

Kcal / portion: 437

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1747 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 4%

Kolhydrater: 5%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 468 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om provencale ¤ Äts ej

Så lagas lammracks > Äts ej

...

Skapat av
Svenskt kött

Tillagning (20 min + 2 tim )

  1. Skala och riv vitlök. Hacka timjan. Blanda samman alla ingredienser till dressingen. Ställ svalt.
  2. Blanda ingredienserna till marinaden. Marinera kött i 2 timmar.
  3. Förväll sparris i saltat vatten. Kyl i kallt vatten. Skär potatis i bitar. Skala och skiva rödlök. Skiva tomat. Riv citronskal.
  4. Krydda köttet och stek 3 minuter per sida.
  5. Blanda samman sparris, potatis, sallat, lök, tomater, kapris och citron. Krydda med svartpeppar. Placera köttet ovanpå salladen. Dekorera med timjan och vitlöksgroddar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem