
Ugnsbakade lammracks med ädelostpolenta och broccoli
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 701

GBR (GI) / port: 34
Recept: 2803 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 2%
Kolhydrater: 11%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (40 min )
- Värm ugnen till 175ºC.
- Kött: Krydda kött med salt och peppar. Pensla med grillolja.
- Stek i ugnen i 20 minuter. Låt vila i folie 15 minuter. Skär mellan varje ben före servering.
- Tillbehör: Skär eller bryt ost i bitar. Koka polenta i buljong under omrörning cirka 6 minuter. Rör ner osten. Krydda med salt och peppar.
- Koka broccoli i saltat vatten. Servera med polenta och kött.