Ugnsbakade lammracks med ädelostpolenta och broccoli
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas lammracks >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Ugnsbakade lammracks med ädelostpolenta och broccoli

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 92

Kcal / portion: 701

GBR (GI) / port: 34

Recept: 2803 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 2%

Kolhydrater: 11%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 763 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas lammracks > Äts ej

...

Skapat av
Svenskt kött

Tillagning (40 min )

  1. Värm ugnen till 175ºC.
  2. Kött: Krydda kött med salt och peppar. Pensla med grillolja.
  3. Stek i ugnen i 20 minuter. Låt vila i folie 15 minuter. Skär mellan varje ben före servering.
  4. Tillbehör: Skär eller bryt ost i bitar. Koka polenta i buljong under omrörning cirka 6 minuter. Rör ner osten. Krydda med salt och peppar.
  5. Koka broccoli i saltat vatten. Servera med polenta och kött.

Kockens kommentar

Lammracks i vanlig butik säljs som regel utan fettkappa i bitar om 7-8 racks förpackade i par. Läs mer, klicka på ingrediensen.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem