Currymarinerade dubbla lammkotletter
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas lammkotletter >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Currymarinerade dubbla lammkotletter

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 159

Kcal / portion: 847

GBR (GI) / port: 10

Recept: 3389 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 8%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 533 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas lammkotletter > Äts ej

...

Skapat av
Svenskt kött

Tillagning (30 min + 1 tim )

  1. Blanda ihop ingredienserna till marinaden i en plastpåse. Lägg i kött. Marinera 1 timme.
  2. Koka ris enligt instruktion på paketet med saffran och kanel. Blanda med russin.
  3. Finhacka mynta. Blanda samman ingredienserna till såsen.
  4. Skär sallat i bitar. Strimla paprika.
  5. Torka av köttet. Grilla cirka 2 minuter per sida. Severa med ris, sås, sallat och paprika.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem