Sellerisoppa med ädelost och bacon
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Salt och peppar

 

 

 

Bacon

1.0 

förp.

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Sellerisoppa med ädelost och bacon

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 117

Kcal / portion: 497

GBR (GI) / port: 1

Recept: 1986 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 11%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 424 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

 

Bacon 1.0 förp. 24%

...

Skapat av
LCHF-butiken

Tillagning (30 min )

  1. Skala rotselleri och skär i mindre bitar. Skala och hacka lök. Fräs grönsakerna i smör utan att de tar färg.
  2. Tillsätt buljong och vatten. Koka tills allt är mjukt, cirka 20 minuter.
  3. Mixa soppan slät med en stavmixer. Tillsätt grädde. Låt koka ytterligare ett par minuter. Smula ner ost. Låt den smälta, men låt inte soppan koka mer. Smaka av med salt och peppar.
  4. Skär bacon i bitar. Knaperstek. Strö bacon över soppan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem