Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 77

Kcal / portion: 425

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1702 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 4%
Kolhydrater: 5%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Till servering
Kyckling grillad halverad 1.0 styck 44%
Persilja grovhackad 1.0 msk 0%
...
![]()
Skapat av
Oatly
Tillagning (20 min )
- Skala och hacka lök fint. Fräs i rapsolja några minuter. Häll på vatten och buljongtärningar. Låt koka upp.
- Häll i majs. Mixa till en slät massa. Sila soppan med en fin sil så att majsskalen silas bort. Häll tillbaka i kastrullen. Blanda ner iMat. Koka upp. Låt soppan koka cirka 5 minuter.
- Rensa kyckling under tiden. Skär köttet i tärningar. Smaka av soppan med salt och peppar. Fördela kycklingen i soppskålar. Häll den varma soppan över. Dekorera med hackad persilja.