
Variant på fried rice och kyckling
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 115

Kcal / portion: 405

GBR (GI) / port: 3
Recept: 1620 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 2%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Koka riset enligt anvisning.
- Stek kycklingen eller tillaga i ugn (225 grader i 30-35 minuter).
- Koka broccolin mjuk (ca 3 min).
- Hacka löken i skivor, det gör inget om de är lite större. Häll ur spadet från ananasen och skär ringarna i bitar. Riv ingefära.
- När kycklingen är färdig blanda samman alla ingredienserna utom äggen och riset i en wokpanna, woka tills löken är mjuk och de övriga ingredienserna är varma.
- Stek äggen under omrörning i stekpanna vid sidan om. Tillsätt till sist riset och de stekta äggen.
- Klart att servera!
Kockens kommentar
gott i matlåda!Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel