Laxlasagne med keso
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 5

 

Kockskolan:

 

Om pastaplattor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Laxlasagne med keso

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 447

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2234 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 5%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 416 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pastaplattor > Äts ej

...

Skapat av
moset

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Bryn laxfilén och purjolök i oljad stekpanna.
  3. Tillsätt pressad vitlök, smulade buljongtärningar, malen muskot, pressad citron, krossade tomater, tomatpure, keso och bladspenat. Låt koka ihop.
  4. Varva laxröran med lasagneplattor i en ugnsfast form avsluta med att strö över riven ost.
  5. Gratinera i ugnen cirka 30 minuter.
  6. Servera med grönsallad.

Passar till

Hemlagad färsk pasta

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem