Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 107
            Kcal / portion: 447
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 2234 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 5%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sätt ugnen på 225 grader.
 - Bryn laxfilén och purjolök i oljad stekpanna.
 - Tillsätt pressad vitlök, smulade buljongtärningar, malen muskot, pressad citron, krossade tomater, tomatpure, keso och bladspenat. Låt koka ihop.
 - Varva laxröran med lasagneplattor i en ugnsfast form avsluta med att strö över riven ost.
 - Gratinera i ugnen cirka 30 minuter.
 - Servera med grönsallad.