
Parmalindad halloumifylld kycklingfilé med potatis och morötter
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 85

Kcal / portion: 499

GBR (GI) / port: 6
Recept: 1995 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 2%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- sätt ugnen på 225 grader.
skär bort de vita strimmorna på kycklingfiléen, skär ett snitt i sidan på kycklingen. - skiva halloumiosten och lägg emellan filéerna, tryck ihop kycklingfiléerna och linda en parmaskiva runt varje filé.
- skala potatis och morot, skär i önskade bitar/skivor.
- lägg potatis, morot & kyckling på en plåt, salta och peppra och gratinera i ugnen ca 35 min.
- servera med grönsallad.
Kockens kommentar
160g halloumi motsvarar ca 2 st ostskivor/portion.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel