Pyttipanna
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 3

Salt och peppar

 

 

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

Kalvfond koncentrerad

1.5 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Pyttipanna

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 442

GBR (GI) / port: 8

Recept: 1327 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 4%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 415 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Salt och peppar 0%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 1%

Kalvfond koncentrerad 1.5 msk 3%

...

Skapat av
moset

Tillagning

  1. Skala och skär potatisarna i små tärningar. Pytten kan tillredas med råstekt potatis eller med kokt potatis (rester).
  2. Hetta upp matfett i panna på hög värme. Stek potatistärningarna knaprigt gyllen­bruna. Salta, peppra. Lägg åt sidan. Skala och finhacka lök under tiden och tina renskaven om den är fryst.
  3. Sänk värmen i pannan och fräs löken mjuk i några minuter. Höj temperaturen och tillsätt köttet, som steks hastigt ett par minuter. Salta och peppra.
  4. Stek ägg i panna på medelvärme.
  5. Servera pytt i pannan med ägg, inlagd gurka och kokta rödbetor. Garnera gärna med persilja.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem