Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 179

GBR (GI) / port: 0
Recept: 718 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 10%
Fett: 6%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 175°C. Låt musslorna rinna av. Hacka soltorkade tomater och lök. Blanda musslor, tomater och lök. Salta och peppra. Fördela i cocotteformar (rymd cirka 1 ½ dl).
- Gör en liten grop i mitten. Knäck i ett ägg i varje grop. Baka i ugnen i vattenbad (täck med lock) tills ägget nästan har stannat (15 - 20 minuter).
- Låt cocotterna svalna något. Klicka på svart caviar. Pressa över några droppar citron. Servera med några gurkstavar till varje cocotte.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)