Rökt musselcocotte med svart caviar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Gul lök

0.5 

styck

Ägg

4.0 

styck

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Rökt musselcocotte med svart caviar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 107

Kcal / portion: 179

GBR (GI) / port: 0

Recept: 718 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 6%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 168 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Gul lök 0.5 styck 4%

Ägg 4.0 styck 35%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Abba

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C. Låt musslorna rinna av. Hacka soltorkade tomater och lök. Blanda musslor, tomater och lök. Salta och peppra. Fördela i cocotteformar (rymd cirka 1 ½ dl).
  2. Gör en liten grop i mitten. Knäck i ett ägg i varje grop. Baka i ugnen i vattenbad (täck med lock) tills ägget nästan har stannat (15 - 20 minuter).
  3. Låt cocotterna svalna något. Klicka på svart caviar. Pressa över några droppar citron. Servera med några gurkstavar till varje cocotte.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem