Yoghurtlimpa med chiafrön
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 1

Kockskolan:

 

Om bakpulverbröd >

 

 

Om filmjölksbröd >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Yoghurtlimpa med chiafrön

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 290

Kcal / portion: 2392

GBR (GI) / port: 33

Recept: 2392 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 11%

Kolhydrater: 34%

Fibrer: 6%

Portionsvikt: 824 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om bakpulverbröd > Äts ej

Om filmjölksbröd > Äts ej

...

Skapat av
Risenta

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175°C. Smörj brödform med olja.
  2. Deg: Mät upp alla torra ingredienser i en bunke. Blanda. Tillsätt yoghurt, olja och sirap. Rör ihop till en kladdig deg.
  3. Häll degen i formen.
  4. Grädda cirka 75 minuter, eller till innetemperatur 96°C.
  5. Låt brödet svalna lite. Slå det sedan ur formen. Låt kallna under bakduk.
  6. Avnjut med färskost, en skiva god ost eller ditt favoritpålägg.

Kockens kommentar

Bakpulverbröd är det enklaste och snabbaste brödet man kan baka. Läs mer > Baka bakpulverbröd.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem