Asiatisk fisksoppa med matkorn
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Paprika röd

 

 

Vitlök torkad

 

 

Gräslök

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Asiatisk fisksoppa med matkorn

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 175

Kcal / portion: 625

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2499 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 14%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 356 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Paprika röd 0%

Vitlök torkad 0%

Gräslök 0%

...

Skapat av
Kungsörnen

Tillagning (25 min )

  1. Dela fisk i mindre bitar. Koka matkorn, kokosmjölk, vatten, pressad vitlök, limeblad, curry, ingefära och salt i cirka 15 minuter under lock.
  2. Lägg i fisken när 10 minuter av koktiden återstår. Tillsätt räkor. Låt bli varma. Smaka eventuellt av med mer salt.
  3. Servera som på bilden med rostad, tärnad vitlök (rostas i en het, torr stekpanna), paprikabitar och gräslök. Servera gärna med ett sesambröd.

Kockens kommentar

Det går att byta ut hoki till torskfilé.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem