Fiskgryta med tomat (GI-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Crème fraiche lätt

2.0 

dl

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fiskgryta med tomat (GI-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 309

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1235 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 8%

Fett: 4%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 394 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Crème fraiche lätt 2.0 dl 26%

Smör normalsaltat 2.0 msk 16%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Ulrika

Tillagning

  1. Skär fisk i lagom stora bitar. Skala och hacka lök. Tärna paprika. Skiva champinjoner.
  2. Bryn lök, paprika och svamp i lite smör i en stor gryta eller kastrull. Tillsätt buljongtärning, krossade tomater och crème fraiche. Låt koka i 10 minuter.
  3. Lägg i fisken. Låt sjuda i 2-3 minnuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med råris eller bulgur.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem