
Fiskgryta med tomat (GI-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 78

Kcal / portion: 309

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1235 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 4%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skär fisk i lagom stora bitar. Skala och hacka lök. Tärna paprika. Skiva champinjoner.
- Bryn lök, paprika och svamp i lite smör i en stor gryta eller kastrull. Tillsätt buljongtärning, krossade tomater och crème fraiche. Låt koka i 10 minuter.
- Lägg i fisken. Låt sjuda i 2-3 minnuter. Smaka av med salt och peppar. Servera med råris eller bulgur.