Lammfärsfyllda paprikor med parmesantäcke (LCHF-recept)
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Lammfärsfyllda paprikor med parmesantäcke (LCHF-recept)

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 226

Kcal / portion: 784

GBR (GI) / port: 0

Recept: 3136 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 19%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 347 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > Äts ej

...

Skapat av
LCHF för tjejer

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200ºC. Dela paprikor på mitten. Skär ut innanmätet. Grilla i ugn cirka 10 minuter tills de får lite färg.
  2. Under tiden paprikorna är i ugnen: Riv parmesan. Rör ihop en kräm av philadelphiaost, parmesan och crème fraiche.
  3. Fräs färs. Rör ihop med krämen. Låt paprikorna svalna lite. Fyll med krämen. Toppa med pinjenötter och ytterligare lite parmesanost. Grädda i ugnen cirka 20 minuter ytterligare.

Kockens kommentar

Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem