
Lammfärsfyllda paprikor med parmesantäcke (LCHF-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 226

Kcal / portion: 784

GBR (GI) / port: 0
Recept: 3136 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 19%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Sätt ugnen på 200ºC. Dela paprikor på mitten. Skär ut innanmätet. Grilla i ugn cirka 10 minuter tills de får lite färg.
- Under tiden paprikorna är i ugnen: Riv parmesan. Rör ihop en kräm av philadelphiaost, parmesan och crème fraiche.
- Fräs färs. Rör ihop med krämen. Låt paprikorna svalna lite. Fyll med krämen. Toppa med pinjenötter och ytterligare lite parmesanost. Grädda i ugnen cirka 20 minuter ytterligare.