Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 91

Kcal / portion: 386

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1546 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 11%
Fett: 5%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Koka upp hönsbuljong. Lägg i kyckling. Låt sjuda på låg värme 15 minuter. Låt dem sedan ligga och dra i buljongen tills de är ljumma.
- Hacka kapris. Skala och hacka rödlök. Mosa tonfisk med en gaffel. Rör tillsammans med övriga ingredienser. Späd med buljongen till lagom krämighet.
- Krydda såsen med nymald svartpeppar, pressad citron och eventullt salt. Tänk på att kaprisen är salt.
- Servera med extra kapris och en nykokt primör. Toppa med finskuren salladslök.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel