Buljongkokt kycklingfilé med tonfisksås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Analys LCHF-metoden >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Buljongkokt kycklingfilé med tonfisksås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 91

Kcal / portion: 386

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1546 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 11%

Fett: 5%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 425 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Analys LCHF-metoden > Äts ej

...

Skapat av
LCHF för tjejer

Tillagning

  1. Koka upp hönsbuljong. Lägg i kyckling. Låt sjuda på låg värme 15 minuter. Låt dem sedan ligga och dra i buljongen tills de är ljumma.
  2. Hacka kapris. Skala och hacka rödlök. Mosa tonfisk med en gaffel. Rör tillsammans med övriga ingredienser. Späd med buljongen till lagom krämighet.
  3. Krydda såsen med nymald svartpeppar, pressad citron och eventullt salt. Tänk på att kaprisen är salt.
  4. Servera med extra kapris och en nykokt primör. Toppa med finskuren salladslök.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem