
Kycklingfilé med waldorfsallad och bacontärningar (LCHF-recept)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 246

Kcal / portion: 706

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2825 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 21%
Fett: 18%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Finstrimla selleri, purjolök och gurka. Hacka nötter. Blanda majonnäs och eventuell crème fraiche med grönsakerna och nötterna. Smaka av med salt, peppar och eventuellt några droppar citron.
- Sätt ugnen på 200ºC. Lägg kyckling i en smord form. Lägg på en klick smör. Salta och peppra. Stek kycklingen i ugnen 20 minuter.
- Stek bacon knaprigt. Skär kycklingen i tunna skivor. Fördela baconet över. Servera med kokt broccoli eller annan grönsak och salladen.
Kockens kommentar
Dietkokbokens kommentar: Mycket låg portionsvikt (halvportion), vilket är vanligt för LCHF-recept. Är det ingredienserna eller portionsvikten som har effekt på vikt? Läs mer > Analys LCHF-metoden.Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel