Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 88

Kcal / portion: 359

GBR (GI) / port: 1
Recept: 1436 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 6%
Fett: 6%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Skala och hacka lök och vitlök. Fräs lök och vitlök i smör utan att bränna.
- Häll på tomatsås, tomatpuré och grädde. Låt koka ihop i cirka 15 minuter.
- Hyvla zucchini. Koka upp saltat vatten i en kastrull. Lägg i zucchini och en klick smör. Koka ett par minuter. Häll av vattnet i ett durkslag.
- Krydda färsen med oregano, salt och peppar. Servera på zucchinin. Strö på parmesan och eventuellt en klick crème fraiche.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel