Fuskknäcke Pesto
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Olivolja

1.0 

msk

Flingsalt

2.0 

tsk

Pesto Genovese

4.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Fuskknäcke Pesto

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 381

Kcal / portion: 209

GBR (GI) / port: 8

Recept: 834 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 23%

Kolhydrater: 35%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 55 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Olivolja 1.0 msk 14%

Flingsalt 2.0 tsk 0%

Pesto Genovese 4.0 msk 39%

...

Skapat av
Skånemejerier

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 175°C.
  2. Pensla tunnbröd med olivolja, strö över lite flingsalt och skär brödet i önskad form.
  3. Grädda bröden 6-8 minuter, de ska bli vackert gyllenbruna. Du kan också pensla tunnbrödet med till exempel pesto, tapenade eller tomat.

Kockens kommentar

Om man inte har tid att göra knäckebrödsdeg är detta fuskknäcke ett makalöst bra alternativ. Du kan smaksätta bröden på olika sätt och skära dem i alla möjliga former.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem