Tunnbrödswraps med haloumi, broccoli och salsa romesco
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vitt matbröd skivor

1.0 

skiva

Extra virgin olivolja (Fontana)

1.5 

dl

Salt

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tunnbrödswraps med haloumi, broccoli och salsa romesco

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 780

GBR (GI) / port: 2

Recept: 3122 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 15%

Kolhydrater: 9%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 394 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitt matbröd skivor 1.0 skiva 2%

Extra virgin olivolja (Fontana) 1.5 dl 38%

Salt 0%

...

Skapat av
Fontana

Tillagning (25 min )

  1. Mixa salsans ingredienser, utom olivolja, till en slät massa. Tillsätt olivoljan försiktigt samtidigt som du mixar - först droppvis, sedan i en fin stråle. Smaka av med salt.
  2. Skiva halloumi. Stek utan fett i het teflonpanna.
  3. Skär ner broccoli. Skiva purjolök. Värm en teflonpanna. Stek broccoli och purjolök i olivolja och salt under lock i 3-4 minuter.
  4. Bred smör på bröd. Lägg broccoli, purjolök och halloumi på tunnbröden. Tillsätt sedan så mycket salsa romesco du önskar. Rulla ihop tunnbröden. Sedan är det bara att äta.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem