
Tunnbrödswraps med haloumi, broccoli och salsa romesco
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 198

Kcal / portion: 780

GBR (GI) / port: 2
Recept: 3122 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 15%
Kolhydrater: 9%
Fibrer: 3%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitt matbröd skivor 1.0 skiva 2%
Extra virgin olivolja (Fontana) 1.5 dl 38%
Salt 0%
...
![]()
Skapat av
Fontana
Tillagning (25 min )
- Mixa salsans ingredienser, utom olivolja, till en slät massa. Tillsätt olivoljan försiktigt samtidigt som du mixar - först droppvis, sedan i en fin stråle. Smaka av med salt.
- Skiva halloumi. Stek utan fett i het teflonpanna.
- Skär ner broccoli. Skiva purjolök. Värm en teflonpanna. Stek broccoli och purjolök i olivolja och salt under lock i 3-4 minuter.
- Bred smör på bröd. Lägg broccoli, purjolök och halloumi på tunnbröden. Tillsätt sedan så mycket salsa romesco du önskar. Rulla ihop tunnbröden. Sedan är det bara att äta.