Citrongräsbuljong med lax, torsk och räkor
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Morot

2.0 

styck

Gurka

1.0 

styck

Salladslök

5.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Citrongräsbuljong med lax, torsk och räkor

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 76

Kcal / portion: 580

GBR (GI) / port: 8

Recept: 2322 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 2%

Kolhydrater: 10%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 763 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Morot 2.0 styck 3%

Gurka 1.0 styck 2%

Salladslök 5.0 styck Äts ej

...

Skapat av
Norsk Fisk

Tillagning

  1. Krossa citrongräs med baksidan av en kniv. Skiva chili. Grovhacka koriander. Häll allt i en kastrull med kycklingbuljong tillsammans med fisksås och råsocker. Låt det koka upp. Ställ åt sidan och svalna lite. Sila ner i en ny kastrull. Koka upp igen. Smaka av med limesaft.
  2. Skär tärningar av laxfilé och torskfilé. Blanda sedan i en skål tillsammans med salt, riven ingefära och chilisås. Låt det marinera.
  3. Bryt glasnudlarna i bitar. Koka enligt anvisningen på förpackningen.
  4. Strimla morötter, gurka och salladslök mycket fint.
  5. Lägg ner fisken i buljongen. Låt soppan få ett snabbt uppkok.
  6. Fördela grönsaker, räkor och glasnudlar i soppskålar. Slå fisksoppan över.

Kockens kommentar

En härligt fräsch asiatiskt inspirerad soppa med torsk och räkor som du säkert kommer att gilla.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem