Senapssill med äpple och pepparot
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Dill

1.0 

knippe

Äpple utan skal

1.0 

styck

Pepparrot

3.0 

cm

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Senapssill med äpple och pepparot

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 348

Kcal / portion: 644

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2578 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 29%

Kolhydrater: 18%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 185 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Dill 1.0 knippe 1%

Äpple utan skal 1.0 styck 2%

Pepparrot 3.0 cm 1%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Finhacka dill. Blanda senap med socker, vinäger, salt och vitpeppar så att sockret smälter. Tillsätt olja sakta under kraftig omrörning. Blanda sist i dillen.
  2. Tärna halva äpplet. Blanda i såsen. Riv så mycket pepparrot du klarar av. Blanda i.
  3. Vänd ner sill i såsen. Skiva resten av äpplet tunt. Lägg upp sillen snyggt. Lägg på äpple. Riv över lite extra pepparrot. Garnera med några dillkvistar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem