Inlagd sill med äggsallad och brynt smör
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Rödlök

1.0 

styck

Salladslök

2.0 

styck

Smör normalsaltat

100.0 

gram

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Inlagd sill med äggsallad och brynt smör

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 364

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1457 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 20%

Kolhydrater: 3%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 160 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Rödlök 1.0 styck 4%

Salladslök 2.0 styck 1%

Smör normalsaltat 100.0 gram 50%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Löskoka ägg, cirka 3 minuter. Skala och grovhacka.
  2. Plocka dill och skär stjälkarna väldigt fint. Plocka persilja. Skala och hacka rödlök. Skiva salladslök.
  3. Smält smör i en kastrull under omrörning. Låt stå tills det börjar dofta rostad hasselnöt.
  4. Blanda ägg, dill, persilja, rödlök och salladslök. Lägg ut sillen på en tallrik. Lägg på sallad. Skeda över smöret. Ät genast.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem