
Inlagd sill med äggsallad och brynt smör
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 228

Kcal / portion: 364

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1457 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 20%
Kolhydrater: 3%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Rödlök 1.0 styck 4%
Salladslök 2.0 styck 1%
Smör normalsaltat 100.0 gram 50%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Löskoka ägg, cirka 3 minuter. Skala och grovhacka.
- Plocka dill och skär stjälkarna väldigt fint. Plocka persilja. Skala och hacka rödlök. Skiva salladslök.
- Smält smör i en kastrull under omrörning. Låt stå tills det börjar dofta rostad hasselnöt.
- Blanda ägg, dill, persilja, rödlök och salladslök. Lägg ut sillen på en tallrik. Lägg på sallad. Skeda över smöret. Ät genast.