
Linfrövåffla med frö- och fruktkeso
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 252

Kcal / portion: 729

GBR (GI) / port: 9
Recept: 2915 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 8%
Fett: 14%
Kolhydrater: 22%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Aprikoser torkade 50.0 gram 4%
Pumpakärnor 30.0 gram 6%
Solrosfrön 30.0 gram 3%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (20 min )
- Smält smör. Låt det svalna. Blanda mjöl, linfrö och bakpulver. Rör ihop med vatten, ägg, mjölk och smör.
- Rosta pumpakärnor och solrosfrön i en torr panna. Blanda ingredienserna till kesoröran.
- Grädda våfflor. Servera med kesoröra. Ett perfekt mellanmål.
Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)