
Chokladvåffla med bärkesella och lönnsirap
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 221

Kcal / portion: 329

GBR (GI) / port: 4
Recept: 2635 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 13%
Kolhydrater: 19%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Blandade bär 2.0 dl 2%
Lönnsirap 2.0 msk 3%
Mörk choklad 0%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (40 min )
- Smält smör. Låt det svalna. Blanda mjöl och bakpulver. Rör ihop med iskallt vatten, ägg, mjölk och smör.
- Blanda bär och kesella. Smaksätt med lönnsirap.
- Grädda våfflor. Servera med bärkesellan. Hyvla gärna över lite choklad.