
Kycklingsoppa med sparris, mynta och chili
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 29

Kcal / portion: 129

GBR (GI) / port: 0
Recept: 515 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 4%
Fett: 1%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om buljong och fond > Äts ej
Om fågel-/hönsbuljong > Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (35 min )
- Skala och finhacka vitlök. Skiva champinjoner. Lägg i en stor kastrull. Slå på kycklingbuljong och fisksås. Koka upp.
- Lägg i lårfileer. Koka tills de är klara, cirka 15 minuter.
- Lägg i sparris. Koka med i cirka 1 minut. Lägg upp i skålar. Lägg på en kvist myta i soppan. Strimla chili. Garnera med chilin.