Philly cheese steak
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Kockskolan:

 

Så pannsteks biff >

 

 

När är biffen färdigstekt?

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Philly cheese steak

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 217

Kcal / portion: 742

GBR (GI) / port: 24

Recept: 2970 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 5%

Kolhydrater: 28%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 342 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Så pannsteks biff > Äts ej

När är biffen färdigstekt? Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (20 min )

  1. Skiva biffen i så tunna bitar du kan. Skala och skiva lök.
  2. Hetta upp en stekpanna. Stek köttet i pannan. Lägg i löken. Stek ytterligare i någon minut. Salta och peppra.
  3. Lägg köttet i brödet. Bred över ostcremen. Toppa med lite sambal oelek för bra sting. Drick en öl till och njut.

Kockens kommentar

Philly står för Philadelphia. En Cheesesteak är en sandwich med tunt, stekt nötkött tillsammans med smält ost och stekt lök, som blev populär  i staden Philadelphia i USA i början på 2000-talet. Staden är också känd för sin Philadelphiaost (se dito).

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem