
Rispappersrullar med surimi (crabsticks)
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 68

Kcal / portion: 136

GBR (GI) / port: 1
Recept: 543 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 2%
Fett: 1%
Kolhydrater: 12%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (20 min )
- Dela crabsticksen på längden. Kärna ur gurka och strimla. Skiva salladslöken på snedden. Strimla chili. Hacka mynta. Riv citronskal.
- Blanda alla grönsakerna. Blötlägg rispapper i lite varmt vatten, ett par i taget.
- Lägg rispapperna på en skärbräda. Lägg på grönsaker. Pensla över lite hoisinsås. Lägg på crabsticks. Rullla ihop tight.
- Blanda ihop soja och sweet chili. Servera som dippsås.
Kockens kommentar
Serveras som förrätt eller lätt måltid. Dubbla portionsmängderna för hel måltid.Förrätter
- Brödförrätt
- Salladsförrätter ¤
- (Sallad till maten >)
- Gröna förrätter
- Kall förrättssoppa
- Varm förrättssoppa
- Blini-, crepes-, våffelförrätt
- Fiskförrätter
- Förrätt med räkor, kräftor
- Hummerförrätter
- Krabbförrätter
- Förrätt med musslor
- Ostronförrätter ¤
- Övriga skaldjursförrätter
- Köttförrätter
- (Sillrätter >)