Kycklingsoppa med curry och cocosmjölk
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Lime färskpressad

1.0 

styck

Koriander färsk

0.5 

kruka

Matolja (rapsolja)

1.0 

msk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingsoppa med curry och cocosmjölk

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 113

Kcal / portion: 414

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1658 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 9%

Kolhydrater: 2%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 365 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Lime färskpressad 1.0 styck 1%

Koriander färsk 0.5 kruka 0%

Matolja (rapsolja) 1.0 msk 7%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Tärna paprika. Tärna kycklingfilé. Strimla purjolök.
  2. Fräs purjo och paprika i olja i en stor kastrull tillsammans med curry. Slå på buljong och kokosmjölk. Koka upp. Lägg i kycklingbitarna. Koka i cirka 10 minuter.
  3. Strimla vårlök och koriander. Avsluta med att lägga i dem. Pressa i lime.

Kockens kommentar

Smakrik kycklingsoppa som värmer och mättar.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem