Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 59

Kcal / portion: 236

GBR (GI) / port: 0
Recept: 943 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 5%
Fett: 4%
Kolhydrater: 1%
Fibrer: 0%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning
- Börja med att koka upp vatten i en kastrull, lägg i kryddpeppar och lagerblad tillsätt buljongtärningarna låt koka ca 5 minuter.
- Strimla purjolök och vitkål. När det är är gjort plocka upp lagerblad och kryddpeppar, tillsätt sedan den strimlade purjolöken och vitkålen. Låt detta ligga och småkoka.
- Medans de ligger i buljongvattnet, fräs nötfärsen i smöret tills det får en fin gyllen brunfärg. Tillsätt tomatpuré, salt, peppar och soja. Blanda ihop detta i en större kastrull och njut till dofterna.