Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 462

GBR (GI) / port: 0
Recept: 1848 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 12%
Fett: 12%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (30 min )
- Sätt ugnen på 200°C. Bryn kycklingfilédelar hastigt i het panna. Krydda med salt och peppar. Lägg över i en smord form.
- Skala och skiva lök. Strimla paprika. Fräs lök och paprika i någon minut. Lägg över kycklingen. Strö över hackad timjan.
- Blanda samman grädde och senap. Smaka av med salt och peppar. Häll alltsammans över kycklingen i formen. Stek i 20 min i ugn eller tills de är klara. Garnera med hackad timjan. Servera kokt ris, potatis eller pasta till.Tips! För extra sting hacka 1/2-1 röd pepparfrukt och blanda i.Smaklig måltid!
- Garnera med hackad timjan. Servera kokt ris, potatis eller pasta till. Smaklig måltid!
Kockens kommentar
Tips! För extra sting hacka 1/2-1 röd pepparfrukt och blanda i.Använd olika färger på paprikan.
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel