Chicken with mixed peppers
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Senap svensk

2.5 

msk

Smör+olja till stekning

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Chicken with mixed peppers

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 176

Kcal / portion: 462

GBR (GI) / port: 0

Recept: 1848 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 12%

Fett: 12%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 262 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Senap svensk 2.5 msk 4%

Smör+olja till stekning 2.0 msk 11%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (30 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C. Bryn kycklingfilédelar hastigt i het panna. Krydda med salt och peppar. Lägg över i en smord form.
  2. Skala och skiva lök. Strimla paprika. Fräs lök och paprika i någon minut. Lägg över kycklingen. Strö över hackad timjan.
  3. Blanda samman grädde och senap. Smaka av med salt och peppar. Häll alltsammans över kycklingen i formen. Stek i 20 min i ugn eller tills de är klara. Garnera med hackad timjan. Servera kokt ris, potatis eller pasta till.Tips! För extra sting hacka 1/2-1 röd pepparfrukt och blanda i.Smaklig måltid!
  4. Garnera med hackad timjan. Servera kokt ris, potatis eller pasta till. Smaklig måltid!

Kockens kommentar

Tips! För extra sting hacka 1/2-1 röd pepparfrukt och blanda i.

Använd olika färger på paprikan.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem