Stekt bröd med ägg och bönor i tomatsås
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Matolja (rapsolja)

1.0 

msk

Passerade tomater

1.0 

burk

Tabasco röd

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Stekt bröd med ägg och bönor i tomatsås

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 130

Kcal / portion: 325

GBR (GI) / port: 2

Recept: 1302 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 6%

Fett: 6%

Kolhydrater: 12%

Fibrer: 3%

Portionsvikt: 250 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matolja (rapsolja) 1.0 msk 9%

Passerade tomater 1.0 burk 5%

Tabasco röd 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning

  1. Skala och hacka lök. Fräs i oljan. Slå på tomater. Koka sakta i 5 minuter.
  2. Mixa slätt med stavmixer. Vänd i vita bönor, smaksätt med salt, peppar och tabasco efter smak.
  3. Gör ett litet hål i brödskivor. Hetta upp en stekpanna med smör. Lägg i brödet och stek på ena sidan. Vänd. Knäck samtidigt ägg i hålet i brödet. Stek på svag värme tills ägget känns klart.
  4. Servera som mellanmål.

Kockens kommentar

God smörgås som passar bra till brunch eller mellanmål.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem