Kall pumpasoppa med yoghurt
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Om pumpor >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kall pumpasoppa med yoghurt

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 91

Kcal / portion: 398

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1593 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 6%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 439 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Om pumpor > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning

  1. Sätt ugnen på 200°C.
  2. Skala pumpa. Lägg i en ugnsfast form. Häll över olja. Rör runt. Sätt in i ugnen cirka 20 minuter.
  3. Tag ut ur ugnen. Mixa slätt. Ställ att svalna. Riv skalet på citron. Pressa citronen. Blanda pumpapuré, grönsaksbuljong, yoghurt, citronskal och juice. Smaka upp med lite salt och peppar.
  4. Tärna vitt bröd. Hetta upp en stekpanna med olja. Stek tärningarna gyllene.
  5. Servera soppan kall med krutongerna.

Kockens kommentar

Gör gärna denna pumpasoppa dagen innan så är den klar när du är hungrig.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem