Wraps med senapspotatis och halstrad gravad lax
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Vitvinsvinäger

0.5 

dl

Matolja (rapsolja)

0.5 

dl

Rödlök

1.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Wraps med senapspotatis och halstrad gravad lax

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 189

Kcal / portion: 619

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2476 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 8%

Kolhydrater: 20%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 328 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vitvinsvinäger 0.5 dl 0%

Matolja (rapsolja) 0.5 dl 16%

Rödlök 1.0 styck 3%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (40 min )

  1. Koka potatis. Låt svalna.
  2. Skiva potatisarna. Blanda senap, honung och vinäger i en mixer. Sätt på den. Häll i olja i en jämn stråle så att den binder. Blanda med potatisen.
  3. Skiva laxen i halvcentimetertjocka skivor. Vänd i en het stekpanna. Skiva lök.
  4. Montera ihop wrapsen.

Kockens kommentar

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem