
Wraps med senapspotatis och halstrad gravad lax
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 189

Kcal / portion: 619

GBR (GI) / port: 5
Recept: 2476 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 8%
Kolhydrater: 20%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Vitvinsvinäger 0.5 dl 0%
Matolja (rapsolja) 0.5 dl 16%
Rödlök 1.0 styck 3%
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (40 min )
- Koka potatis. Låt svalna.
- Skiva potatisarna. Blanda senap, honung och vinäger i en mixer. Sätt på den. Häll i olja i en jämn stråle så att den binder. Blanda med potatisen.
- Skiva laxen i halvcentimetertjocka skivor. Vänd i en het stekpanna. Skiva lök.
- Montera ihop wrapsen.