Citronstekt kyckling med linssallad och vitlökskesella
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kesella naturell

200.0 

gram

Vitlök torkad

1.0 

klyfta

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Citronstekt kyckling med linssallad och vitlökskesella

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 178

Kcal / portion: 717

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2868 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 13%

Fett: 10%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 404 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kesella naturell 200.0 gram 11%

Vitlök torkad 1.0 klyfta 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (45 min )

  1. Börja med att koka linser enligt instruktioner på förpackningen.
  2. Tärna paprika. Riv skal på citron. Strimla purjolök. Finhacka vitlök. Blanda allt med olja och vinäger.
  3. Sätt ugnen på 120°C. Hetta upp en stekpanna. Riv skal på citron. Klappa in kyckling med salt, peppar och citronskal.
  4. Bryn kycklingen i smör till en fin färg. Sätt sedan in i ugn och efterstek cirka 15 minuter.
  5. Finhacka vitlök. Blanda med kesella.
  6. Vänd linser med babyspenat och paprikablandningen. Servera.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem