Smörrebröd med äggröra, lövbiff och pepparrot
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

 

Kockskolan:

 

Så lagas nötinnanlår >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Smörrebröd med äggröra, lövbiff och pepparrot

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 191

Kcal / portion: 546

GBR (GI) / port: 2

Recept: 2183 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 16%

Fett: 10%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 285 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

 

Kockskolan:

Så lagas nötinnanlår > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (30 min )

  1. Finskär gräslök. Knäck ägg i en bunke som tål värme. Blanda äggen med grädde. Krydda med salt och peppar.
  2. Koka upp vatten i en kastrull. Ställ bunken över kastrullen. Rör då och då tills äggröran är krämig. Rör i gräslöken.
  3. Hetta upp en stekpanna. Stek lövbiff cirka 1 minut på varje sida i smör.
  4. Lägg en skiva bröd på tallrikar. Lägg på äggröra och lövbiff. Avsluta med att riva över så mycket färsk pepparrot du klarar av.

Kockens kommentar

Lövbiff är en tunn skiva nötkött. vanligtvis av nötinnanlår. Läs mer på ingrediens Lövbiff.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem