Julskinkspanna
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Ägg

4.0 

styck

Smör normalsaltat

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Julskinkspanna

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 139

Kcal / portion: 594

GBR (GI) / port: 5

Recept: 2375 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 10%

Fett: 7%

Kolhydrater: 8%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 426 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Ägg 4.0 styck 11%

Smör normalsaltat 2.0 msk 8%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala och skiva potatis. Skala och skiva lök. Skär skinka i bitar.
  2. Råstek potatisen i smör och olja. Stek löken. Stek skinkan.
  3. Lägg allt i en panna. Slå på skinkspad och koka i 2-3 minuter.
  4. Stek under tiden ägg. Servera gärna med lite senap. Garnera med persilja.

Kockens kommentar

Ett bra sätt att använda julskinksrester.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem