Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 342

Kcal / portion: 569

GBR (GI) / port: 0
Recept: 2276 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 23%
Fett: 28%
Kolhydrater: 0%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min + 2 tim )
- Hacka timjan. Blanda samman marinaden. Lägg kycklingvingar i en stor kraftig plastpåse. Häll över marinaden. Låt ligga i kyl och marinera i ett par timmar eller över natten.
- Sätt ugnen på 225°C. Grilla kycklingvingarna i cirka 25 minuter eller tills de klara.
- Servera med potatismos, rostad potatis och rotfrukter, eller helt enkelt som tilltugg till ett glas öl eller del av buffé. Smaklig måltid!
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel