Hickorykryddade kycklingvingar
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vatten

0.8 

dl

Timjan

1.0 

kruka

Svartpeppar nymald

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Hickorykryddade kycklingvingar

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 342

Kcal / portion: 569

GBR (GI) / port: 0

Recept: 2276 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 23%

Fett: 28%

Kolhydrater: 0%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 166 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vatten 0.8 dl 0%

Timjan 1.0 kruka 1%

Svartpeppar nymald 0%

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (35 min + 2 tim )

  1. Hacka timjan. Blanda samman marinaden. Lägg kycklingvingar i en stor kraftig plastpåse. Häll över marinaden. Låt ligga i kyl och marinera i ett par timmar eller över natten.
  2. Sätt ugnen på 225°C. Grilla kycklingvingarna i cirka 25 minuter eller tills de klara.
  3. Servera med potatismos, rostad potatis och rotfrukter, eller helt enkelt som tilltugg till ett glas öl eller del av buffé. Smaklig måltid!

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem