Acquacotta ai funghi, brödsoppa med svamp
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Lantbröd ljust

300.0 

gram

Mozzarelline

125.0 

gram

Basilika

1.0 

stjälk

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Acquacotta ai funghi, brödsoppa med svamp

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 134

Kcal / portion: 382

GBR (GI) / port: 7

Recept: 1529 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 5%

Fett: 5%

Kolhydrater: 15%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 285 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Lantbröd ljust 300.0 gram 52%

Mozzarelline 125.0 gram 21%

Basilika 1.0 stjälk 0%

...

Skapat av
Fattoria La Parrina

Tillagning

  1. Hetta upp oljan i en stekpanna med hög kant. Fräs fint hackad lök, morot och vitlök tills det mjuknar. Tillsätt grovt hackade champinjoner. Låt steka tills allt fått fin färg.
  2. Häll i buljongen. Tillsätt hälften av tomaterna och låt sjuda på svag värme i cirka 15 minuter.
  3. Lägg i resten av tomaterna och låt dem mjukna.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Rosta fyra skivor bröd och lägg i botten på en sopptallrik eller portionsform. Skeda över såsen med svamp och tomater. Toppa med mozzarella och garnera med basilikablad.

Kockens kommentar

Recept och recepttexter av Bo Hagström

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem