Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 144
            Kcal / portion: 672
            GBR (GI) / port: 1
Recept: 2689 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 10%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Ta av plasten på formar. Sätt in kycklingen i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen.
 - Blanda samman örtvinägretten utan kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar.
 - Stek skivad grilloumi, gärna i ett grilljärn, tills de får fin färg. Lägg upp sallad på portionstallrikar eller en stor. Fördela över skivade morötter, haricots verts, körsbärstomater, kronärtskocksbottnar och rostade cashewnötter.
 - Blanda ner hackat kryddgrönt i dressingen. Häll över salladen. Serveras med paprikakyckling. Smaklig måltid!
 
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
 - Bräserad kyckling, grytor ¤
 - Kycklingdelar i panna
 - Kycklingbröst/filé i panna
 - Hel kyckling i ugn
 - Kycklingfilé i ugn
 - Kycklingben i ugn
 - Kycklingvingar och övrigt i ugn
 - Asiatiskt fågelwok
 - Grillad kyckling, fågel
 - Friterad kyckling, fågel
 - Pärlhöna
 - Anka och gås
 - Kalkon och struts
 - Vild skogsfågel
 - Vild sjöfågel