
Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 144

Kcal / portion: 672

GBR (GI) / port: 1
Recept: 2689 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 9%
Fett: 10%
Kolhydrater: 4%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (25 min )
- Ta av plasten på formar. Sätt in kycklingen i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen.
- Blanda samman örtvinägretten utan kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar.
- Stek skivad grilloumi, gärna i ett grilljärn, tills de får fin färg. Lägg upp sallad på portionstallrikar eller en stor. Fördela över skivade morötter, haricots verts, körsbärstomater, kronärtskocksbottnar och rostade cashewnötter.
- Blanda ner hackat kryddgrönt i dressingen. Häll över salladen. Serveras med paprikakyckling. Smaklig måltid!
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel