Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Vatten

2.0 

msk

Kryddgrönt

0.5 

knippe

Salt och peppar

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingbröstfilé med grillad paprika och skördesallad

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 144

Kcal / portion: 672

GBR (GI) / port: 1

Recept: 2689 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 9%

Fett: 10%

Kolhydrater: 4%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 467 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Vatten 2.0 msk 0%

Kryddgrönt 0.5 knippe 0%

Salt och peppar 0%

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (25 min )

  1. Ta av plasten på formar. Sätt in kycklingen i ugnen och stek enligt anvisning på förpackningen.
  2. Blanda samman örtvinägretten utan kryddgrönt. Smaka av med salt och peppar.
  3. Stek skivad grilloumi, gärna i ett grilljärn, tills de får fin färg. Lägg upp sallad på portionstallrikar eller en stor. Fördela över skivade morötter, haricots verts, körsbärstomater, kronärtskocksbottnar och rostade cashewnötter.
  4. Blanda ner hackat kryddgrönt i dressingen. Häll över salladen. Serveras med paprikakyckling. Smaklig måltid!

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem