Tomatsoppa med ravioli
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Portioner: 4

Strösocker

 

 

Salt och peppar

 

 

Basilika

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Tomatsoppa med ravioli

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 47

Kcal / portion: 190

GBR (GI) / port: 3

Recept: 759 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 2%

Fett: 1%

Kolhydrater: 6%

Fibrer: 0%

Portionsvikt: 403 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Strösocker 0%

Salt och peppar 0%

Basilika 0%

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (15 min )

  1. Skala och pressa vitlök. Koka upp passerade tomater, vitlök och buljong. Koka i 5 minuter.
  2. Häll i ravioli. Koka ytterligare 5 minuter.
  3. Smaka av med salt, peppar och lite socker. Garnera eventuellt med ett basilikablad.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem