Kycklingbröstfilé med Västerbottensost och soltorkade tomater med höstgrönsaker
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal portioner: 4

Matolja (rapsolja)

2.0 

msk

Salt och peppar

 

 

Sallatsblad

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kycklingbröstfilé med Västerbottensost och soltorkade tomater med höstgrönsaker

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 445

GBR (GI) / port: 4

Recept: 1781 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 7%

Fett: 5%

Kolhydrater: 7%

Fibrer: 2%

Portionsvikt: 432 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Matolja (rapsolja) 2.0 msk 13%

Salt och peppar 0%

Sallatsblad 0%

...

Skapat av
Kronfågel

Tillagning (35 min )

  1. Sätt ugnen på 200°C. Skala och skär morötter och palsternackor i mindre bitar. Skär fänkål i klyftor. Skrubba rödbetor och dela dem, är de små behåll dem hela.
  2. Lägg alla grönsaker i en bakpappersklädd mindre långpanna. Rödbetorna lite vid sidan om eftersom de färgar av sig. Ringla över olja och strö över salt och peppar.
  3. Ta av plasten och ställ formar med kyckling i ugnen tillsammans med långpannan med grönsakerna. Stek i 25-30 minuter.
  4. Smula fetaost över grönsakerna. Servera kycklingen till. Garnera med sallad. Smaklig måltid!

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem