
Kycklingbröstfilé med Västerbottensost och soltorkade tomater med höstgrönsaker
Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 103

Kcal / portion: 445

GBR (GI) / port: 4
Recept: 1781 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 7%
Fett: 5%
Kolhydrater: 7%
Fibrer: 2%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Tillagning (35 min )
- Sätt ugnen på 200°C. Skala och skär morötter och palsternackor i mindre bitar. Skär fänkål i klyftor. Skrubba rödbetor och dela dem, är de små behåll dem hela.
- Lägg alla grönsaker i en bakpappersklädd mindre långpanna. Rödbetorna lite vid sidan om eftersom de färgar av sig. Ringla över olja och strö över salt och peppar.
- Ta av plasten och ställ formar med kyckling i ugnen tillsammans med långpannan med grönsakerna. Stek i 25-30 minuter.
- Smula fetaost över grönsakerna. Servera kycklingen till. Garnera med sallad. Smaklig måltid!
Fågel, kyckling
- Kokt höna, kyckling ¤
- Bräserad kyckling, grytor ¤
- Kycklingdelar i panna
- Kycklingbröst/filé i panna
- Hel kyckling i ugn
- Kycklingfilé i ugn
- Kycklingben i ugn
- Kycklingvingar och övrigt i ugn
- Asiatiskt fågelwok
- Grillad kyckling, fågel
- Friterad kyckling, fågel
- Pärlhöna
- Anka och gås
- Kalkon och struts
- Vild skogsfågel
- Vild sjöfågel