Morotsmuffins med mascarponetopping
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal muffins: 15

Kockskolan:

 

Om sockerkakor >

 

 

Muffinsformar (papper)

15.0 

styck

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Morotsmuffins med mascarponetopping

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 322

Kcal / portion: 352

GBR (GI) / port: 5

Recept: 5276 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 3%

Fett: 15%

Kolhydrater: 43%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 109 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:
Kockskolan:

Om sockerkakor > Äts ej

Muffinsformar (papper) 15.0 styck Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på 175°C. Råriv morötter.
  2. Vispa ägg och strösocker vitt. Blanda alla torra ingredienser. Vänd i äggblandningen. Vänd i morötter och olja.
  3. Fyll i muffinsformar. Sätt in i ugnen i 10-12 minuter.
  4. Garnering: Vispa äggulor, smör och socker vitt. Riv skalet på apelsin. Vänd ner det. Vänd i mascarpone. Spritsa på när muffinsen kallnat.

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem