Morotsmuffins med mascarponetopping
Kalori- och GI:
            Kcal / 100 gram: 322
            Kcal / portion: 352
            GBR (GI) / port: 5
Recept: 5276 Kcal
Näringsvärden (vikt%):
Protein: 3%
Fett: 15%
Kolhydrater: 43%
Fibrer: 1%
Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet
Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem
Ingredienser
Kockskolan:
Om sockerkakor > Äts ej
Muffinsformar (papper) 15.0 styck Äts ej
...
![]()
Skapat av
Magnus, Kockskolan
Tillagning (25 min )
- Sätt ugnen på 175°C. Råriv morötter.
 - Vispa ägg och strösocker vitt. Blanda alla torra ingredienser. Vänd i äggblandningen. Vänd i morötter och olja. 
 - Fyll i muffinsformar. Sätt in i ugnen i 10-12 minuter.
 - Garnering: Vispa äggulor, smör och socker vitt. Riv skalet på apelsin. Vänd ner det. Vänd i mascarpone. Spritsa på när muffinsen kallnat.
 
Bullar, finbröd, kakor ¤
- Vetebröd, vetebullar
 - Saffransbröd
 - Semlor
 - Mjuka sockerkakor
 - Muffins, cupcakes
 - Kladdkaka, brownies
 - Rulltårtor
 - Kavlade småkakor
 - Pepparkakor
 - Skurna småkakor
 - Rullade, runda småkakor
 - Spritsade kakor, kakkringlor
 - Klickkakor, flarn
 - Formkakor
 - Friterade kakor, bakverk
 - Rån, kex, skorpor
 - Smörkräm till bakverk