Kladdkakemuffins med mashmallowfluff
Lägg i inköpslistan Lägg i inköpslistan

Lägg till ingredienser

Antal muffins: 25

Om kladdkaka, brownie >

 

 

Om sockerkakor >

 

 

Om muffins, cupcakes >

 

 

 
OBS! Ingredienser sparas endast tillfälligt.
 

Lägg i inköpslistan »

Stäng fönster

 

Kladdkakemuffins med mashmallowfluff

Kalori- och GI:

Kcal / 100 gram: 403

Kcal / portion: 241

GBR (GI) / port: 6

Recept: 6027 Kcal

Näringsvärden (vikt%):

Protein: 4%

Fett: 21%

Kolhydrater: 50%

Fibrer: 1%

Portionsvikt: 60 gram

Bli medlem i Dietkokboken.se för att se hela receptet

Som medlem får du tillgång till hela databasen med recept som är Gi- kalori- och näringsberäknade. Du kan även automatberäkna dina egna recept. Läs mer om vad som ingår, Bli medlem

Ingredienser

Visa:

Om kladdkaka, brownie > Äts ej

Om sockerkakor > Äts ej

Om muffins, cupcakes > Äts ej

...

Skapat av
Magnus, Kockskolan

Tillagning (25 min )

  1. Sätt ugnen på 180°C.
  2. Smält smör på spisen. Rör ihop alla torra ingredienser. Vispa ihop ägg och socker. Rör ner smör i äggblandningen. Sedan de torra ingredienserna.
  3. Spritsa upp i muffinsformar. Sätt in i ugnen cirka 8 minuter (de ska fortfarande vara kladdiga inuti). Tag ut och låt kallna.
  4. Garnering: Koka upp grädde. Lägg i mashmallows. Låt dem smälta. Låt kallna. Vispa försiktigt upp ”marshmallowsgrädden”. Spritsa på den på muffinsarna.

Kockens kommentar

Kladdkaka och brownies tillagas på sockerkakssmet utan bakpulver och med kakao och eller choklad. Kladdkaka vanligen med kakao och brownies oftast med choklad. Kladdkaka ofta i form av tårta eller i portionsform, brownies oftast bakad i form och skuren i rutor. Läs mer > Om kladdkaka, brownies.

Alternativ

Kladdkaka grundrecept

Chocolate brownie

Fudge brownie

Logga in

Användarnamn eller mailadress
Lösenord

Glömt lösenord
Bli medlem